Aktuelt

Her finner du tips og råd om service og vedlikehold av motor og andre aktuelle temaer vi mener vil være nyttig

 

Grunnet økt oppdragsmengde søker vi Service Coordinator til vår avdeling i Tromsø

25. januar 2023

For våre kunder lokalt og internasjonalt er vi på utkikk etter en prosjektkoordinator til vår avdeling i Tromsø. Vi søker deg som ønsker å jobbe med prosjektering av overhaling, service og reparasjoner på hovedmotorer, hjelpemotorer og generatorer innen fiskeri, offshore, akvakultur, ferger og landbaserte anlegg.

Vi ser etter en person som er pliktoppfyllende, strukturert og selvstendig. Du må være pålitelig da du blir en viktig brikke i hverdagen for våre mekanikere. Du skal sørge for at prosjektene blir utført på en trygg, økonomisk og effektiv måte. samt bygge nettverk med både nye og gamle kunder.

Jobben vil blant annet bestå av:
- Ordrebehandling og oppfølging av prosjekter
- Innkjøp og logistikk for oppdrag
- Veiledning til våre kunder inn- og utland

Her trenger vi deg som er en positiv og løsningsorientert person, og som tåler en hektisk hverdag!

CAT, Cummins og Mitsubishi

Våre mekanikere håndterer de fleste motormerker, og Ulmatec Skipsservice er autorisert partner på CAT, Cummins og Mitsubishi.

Vårt samarbeid med slike store aktører betyr at vi har et ekstra solid apparat i ryggen når vi skal holde motorer i drift.

IMG_0744
Servicemekanikere hos Ulmatec Skipsservice får jobbe med en rekke ulike typer motorer i inn- og utland. Her er utfører vi full overhaling av en CAT C280-12.

Engasjerte fagfolk

Våre ansatte brenner for faget sitt! Vårt mål er å holde motorer i drift 24/7. Fleksibilitet og tilgjengelighet er derfor viktig. 

Fagbrev er alltid velkommen som kvalifikasjon, men ikke en forutsetning for å søke hos oss. Det vil vær en fordel med erfaring fra dieselmotorer, med bakgrunn som eksempelvis servicemekaniker, maskinist eller liknende. 


Kunnskap og opplæring

Her hos Ulmatec Skipsservice forventer vi ikke at en nyansatt behersker alle områder og rutiner fra første dag. Med andre ord vil du få riktig og relevant opplæring.

Bransjeerfaring er også en fordel. Det samme gjelder gode datakunnskaper og kommunikasjonsevner. Like viktig er din interesse for faget!Vi kan tilby deg en spennende og utfordrende stilling i et selskap med flere sterke merkevarer og vekstambisjoner! 

Ta gjerne kontakt med vår avdelingsleder i Tromsø, Christian Haugan på telefon +47 957 43 249 for spørsmål.

Les mer om stillingen og søk her:

https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=283516683