Aktuelt

Her finner du tips og råd om service og vedlikehold av motor og andre aktuelle temaer vi mener vil være nyttig

 

Ulmatec Skipsservice søker to dyktige og selvstendige mekanikere til Fosnavåg og Kirkenes.

Vi vokser og trenger dyktige mekanikere i Fosnavåg og Kirkenes

31. august 2022

Med stadig flere og krevende oppgaver, er vi på leting etter to erfarne mekanikere til våre avdelinger i Fosnavåg og Kirkenes. Du får jobbe i inn- og utland med overhaling, service og reparasjoner på hoved- og hjelpemotorer og generatorer innen fiskeri, offshore, akvakultur, ferger og landbaserte anlegg.

Ulmatec Skipsservice er en del av Ulmatec-konsernet og er ledende innen motorservice. Hovedkvarteret er lagt til i den maritime klyngen i Fosnavåg i Herøy, Møre og Romsdal. I tillegg har vi avdelinger i Tromsø og Kirkenes.

Gjennom mange år har vi bygget kompetanse på overhaling, service og reparasjoner på motorer i maritim sektor og på landbaserte maskiner/anlegg. Våre erfarne mekanikere reiser både innenlands og til utlandet for å bistå kunden der fartøy, maskiner og anlegg befinner seg.

CAT, Cummins og Mitsubishi

Våre mekanikere håndterer de fleste motormerker, og Ulmatec Skipsservice er autorisert partner på CAT, Cummins og Mitsubishi.

Vårt samarbeid med slike store aktører betyr at vi har et ekstra solid apparat i ryggen når vi skal holde maskiner i drift.

 

Servicemekanikere hos Ulmatec Skipsservice får jobbe med en rekke ulike typer motorer i inn- og utland.

Servicemekanikere hos Ulmatec Skipsservice får jobbe med en rekke ulike typer motorer i inn- og utland. Her er to kolleger i arbeid på en Bergen Diesel på Las Palmas.

Engasjerte fagfolk

Nå ser vi etter mekanikere som brenner for faget sitt, er strukturerte og selvstendige. Du må ha evnen til å jobbe i team, der du sammen med ditt serviceteam skal gå 3/3 turnus. En del av arbeidet vil foregå lokalt på verksted. Derfor bør du ha bosted enten i Fosnavåg- eller Kirkenes-området.

Fagbrev er alltid en velkommen kvalifikasjon, men ikke en forutsetning for å søke hos oss. Hovedsaken er at du har erfaring med dieselmotorer, med bakgrunn som eksempelvis servicemekaniker, servicetekniker, felttekniker, maskinist eller maskinsjef.

Kunnskap og opplæring

Da sier det seg selv at du sitter med en solid porsjon teknisk og mekanisk forståelse. Bransjeerfaring er også en fordel. Det samme gjelder gode datakunnskaper.

God kommunikasjon gjennom hele oppdraget er viktig. Derfor krever vi at du kan uttrykke deg både muntlig og skriftlig.

Her hos Ulmatec Skipsservice forventer vi ikke at en nyansatt behersker alle områder og rutiner fra første dag. Med andre ord vil du få riktig og relevant opplæring.

Ta kontakt med Ulmatec Skipsservice

Ta gjerne kontakt med assisterende daglig leder Gard Hovlid på telefon +47 909 76 814 for spørsmål du måtte ha.

En søknad kan du sende på epost til gard.hovlid@ulmatec.no.

Flere detaljer om stillingene finner du arbeidsplassen.no og på finn.no.

 

Her er en smakebit på ting vi behersker og deler med folk som har sitt virke på havet:

Last ned guide: Problemfri motordrift for fiskefartøy_Ulmatec Skipsservice

Idar Bergseth's photo

Av: Idar Bergseth

Daglig leder, Ulmatec Skipsservice.